19 Şub 2019
Şubat 19, 2019

Modele flokesh per cuna te vegjel

0 Yorum

Shkallëzim dhe flokë të dallgëzuara! Flokët do të duken të shëndetshme, voluoze dhe MBI të gjitha do të Jeni rehat! Balluket e ndara Anash do të bëjnë që i Errësira fokusi të përqendrohet Tek fytyra juaj. Blogerja Kreative, Asksash, ka pasur – As më Pak e As më shumë – se Afro 15 milionë shikime të ideve imagjinatave të SAJ për 10 frizura të lehta dhe të shpejta për flokë të gjatë dhe gjysmë të gjatë. Femrat kanë zgjidhje më shumë, por Edhe meshkujt Mund të manovrojnë me to, shkruan Indeksonline. Me ndonjërën nga këto frizura NUK keni se si të Gaboni. Ndryshojeni imazhin tuaj me intervenime të thjeshta të frizurës, të cilën Mund ta bëni vetë në shtëpi! Frizurat aktuale mashkullore për këtë saison janě kryesisht të rruara me Linja Anash dhe me flokë të gjatë. Nëse Doni flokë të gjatë, të drejtë APO me onde, APO Fare të shkurtër duhet të mbani parasysh se: Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO. Përparësia e flokëve të gjatë është për shkak që lehtë Mund t`i bëjmë më shumë frizura dhe çdo ditë të ndryshojmë pamjen tonë, transmeton telegrafi. Për Vajzat që NUK i Duan flokët Super të gjata, por s`Janë gati të sakrifikojnë për t`i bërë të shkurtra Fare, Kjo është prerja perfekte. Për meshkujt që i kan flokët kaçurrela, STILI i flokëve më në modë është ai i flokëve të shkurtër, me anët e rruajtura dhe baluken që BIE MBI ball. Edhe një gjatësi mesatare do të Ishte bukur, nëse kujdeseni me Produkte të ndryshme për stilim.

Nëse keni një Tip më të egër, atëherë lërëni pjesën e sipërme Pak më të gjatë dhe pjeët Anash e mbrapa Fare të shkurtër. Një baluke e hedhur në mënyrë të çrregullt do t`Ju shtonte volumin. Moi Pak xhel, Mund ta kaloni baluken PRAPA. Ne të dukeni shkëlqyeshëm! Nga Ana tjetër Kemi të shkurtuarët e flokut në një mënyrë tipike si AJO e Kulturës noir, e Lidhur me streetstyle-in dhe pamjen sportive e bashkëkohore. Një prerje PA sfumaturë por me Linja të pastra për fytyrën tuaj. Un nouveau look au magazine de classe. Pour toutes les filles qui ne sortent pas de la maison si leurs cheveux ne sont pas justes, vous aurez déjà un mouchoir qui ne sera utilisé pour vous aider avec quelques idées de modèles de cheveux que vous pouvez accomplir à la maison. Tani që plazhit po i Probajmo Fundi, me siguri mendimi i parë Kur Probajmo Puna Tek pamja, janě flokët. Duhen prerë! Të ndryshojmë modèle APO thjesht majat? Ç`është në modë këtë Sezon? Duke u mbështetur në këshillat e frizerëve të meshkujve, Kur është Fjala për kujdesin e meshkujve, NUK do të duhej të jetë shumë vështirë të bartni stilin që Ju është propozuar. Në prerjet e shkurtra, floku i qethur ose i rruajtur i përshatatet atyre që NUK preferonë të kalojnë shumë kohë me kujdesin ndaj flokëve të Tyre. TIPA Pak a shumë alla Justin Timberlake. Tendencat e kësaj prerjeje kërkojnë një qethje Mjaft të kuruar e të pastër, me Linja të mprehta.

PRA, Kjo prerje duhet bërë shumë shpesh e me saktësi të Madhe. Flokët e gjatë kanë krijuar Mitin e një njeriu të egër, një Tarzan Metropoli me prerje të çrregullt. Kjo NUK është e Vërtetë sepse flokët e gjatë Duan shumë kujdes dhe vëmendje.